Pentuesuunnitelmat

Pentuesuunnittelmat

Jos etsit puhdasrotuista biewerterrieriä suosittelemme, että hankit pennun vain ja ainoastaan Kennelliittoon kuuluvan rotukerhon Suomen Biewerit ry:n kautta. Nämä rotukerhon suosittelemat kasvattajat kasvattavat Kennelliiton vaatimusten ja suositusten mukaisesti ja ovat allekirjoittaneet Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Näin toimimalla edistät puhdasrotuisten Suomen Kennelliittoon rekisteröitävien biewerterrierien kasvatustyötä! Dreambiewer's on yksi rotukerhon suosittelemista kasvattajista.


Seuraava pentue on suunnitteilla vuodeksi 2024. Laitathan pentukyselyyn tietoja millaiseen kotiin pentu tulisi, millaiseen tarkoitukseen pentua etsit ja missä asut. Olemme erityisesti kiinnostuneita näyttelyintoisista kodeista, sekä mahdollisista sijoituskodeista Turun alueella tai lähistöllä. Meidän kasvattien omistajilla on kasvattajan ikuinen tuki. Jos aikeissasi on tähdätä näyttelyihin, pääset halutessasi mukaan meidän viikottain pyöriviin näyttelytreeneihin.

Teen vuorotyötä, joten en aina pysty puhelimeen vastaamaan. Tällöin voit jättää tekstiviestin niin otan yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla. Yhteystietomme ja yhteydenottolomake löytyy seuraavalta sivulta. Järjestämme säännöllisesti biewertapaamisia, ota yhteyttä ja tule tutustumaan rotuun! Sivujen kautta jätetty pentukysely jää meille talteen, eikä niin helposti "huku" sähköposteihin, siksi suosittelemme yhteydenottoa seuraavan sivun kautta.